Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Dukan Easter Sweet Brioche

ΝΤΟΥΚΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙ

(Από την Βενετία Σταυρίδου)

Dukan Easter sweet Brioche - dukanomageirevontas.blogspot.com

Καλό Πάσχα σ όλους, με υγεία, αγάπη και πολλές πολλές όμορφες στιγμές <3.
Τσουρεκάκι για το γιορτινό μας τραπέζι από την Βενετία. Γιατί στην Ντουκάν δεν στερούμαστε τίποτα πλέον!!!

Υλικά
  • 4 αυγά χωρισμένα
  • 4 κ.σ. πίτουρο βρώμης
  • 2 κ.σ. γάλα πούδρα (ή 4 κ.σ. Regilait)
  • 2 κ.σ. corn flour (ανεκτά)
  • 3-4 κ.σ. γλυκαντικό
  • 1 κ.γ. μπέικιν
  • λίγη μαστίχα Χίου σε σκόνη
  • 1 κ.γ. άρωμα τσουρέκι
  • 2 κ.σ. γιαουρτο-τυρί (συνταγή εδώ Dukan Yogurt Cream Cheese 0%) ή γιαούρτι με λίγη ζαχαρίνη
  • 2 κ.σ. γάλα 0%
  • λίγο άρωμα ρούμι

Εκτέλεση


1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180.

2. Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.

3. Ρίχνουμε στο μούλτι τα υπόλοιπα υλικα, να γίνουν ένας παχύς χυλός.

4. Ρίχνουμε τον χυλό μας στην μαρέγκα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω για να κρατηθεί ο όγκος.

5. Ρίχνουμε το μείγμα μας σε μια φόρμα σιλικόνης και ψήνουμε για 35-40 λεπτά.




More Sweet Recipes here: Dukan Sweets

Dukan Sweets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου